A szereplők – Nem mindenki veszít el mindent

A szereplők a Mindened elveszíted c. regényben. Az alábbiakban felsoroljuk a fő szereplők, néhány tulajdonságát, jellegzetességét, ami a történetben is olvasható. Minden hasonlóság, ami számodra ismerős lehet, csak a véletlen műve.


Chatrine Carter

A történet egyik főszereplője, egy 18 éves nő, Katie Carter, aki egyedül él, mert szülei meghaltak egy autóbalesetben, Katienek van egy különös perverzója, élvezi ha kikötözve megalázzák, bántalmazzák, és fájdalmat okoznak neki, amit nagy titokban tart, nem szeretné ha kitudódna, mert már szeretne igazi párkapcsolatot és ez nem igazán jó ómen egy új kapcsolathoz,  ám ha végre talál valakit, akkor erről le kell mondania, ám addig kiélvezi amennyire csak lehet.

Katie rendszeresen eljár Davidhez, aki szekértő módon kínozza meg őt, ami a lány számára szinte a megváltást jelenti, mert úgy érzi hogy ez megfelelő vezeklés, a szülei halála miatt.

Miután megismerkedik Steve-vel, minden  megváltozik benne, és a fiú szerelméért képes lenne lemondani a vezeklésről is, de akkor már késő, mert amikor Daviddel közli, hogy nem megy többet, az haragra gerjed, és egyszerűen elrabolja a lányt, hogy immár a saját szórakozására kínozhassa őt. Ez az esemény tragédiába fullad, ami még több szenvedést okoz Katienek.

Kora: 18 év
Haja színe: Szőke
Szeme színe: Kék
Magassága: 165 cm
Lakhelye: Salida, Colorado


Steve Kenwood

Steve Colorado Springsben jár a rendőrtiszti iskolába. A tanulmányai finanszírozása miatt, a Panda Express nevű kínai gyorsétkezdében dolgozik kisegítőként. Ez az a hely, ahol hetente egyszer találkozik lánnyal, de ennél több nem történik, míg nem egy alkalommal találkoznak, és ettől kezdve csak az a cél lebeg a szeme előtt, hogy a lány közelében lehessen. Ere adódik is alkalma, hisz a lány a bonyodalmai során, többször is rákényszerül arra, hogy a fiú segítségét igénybe vegye.

Amikor Katie eltűnik Steve mindent bevet, hogy megtalálja, és megmentse a gonosz karmai közül. A siker érdekében, az osztálytársait is bevonja az akcióba, ami majdnem végzetessé válik, ám mégis sikerül elérni, hogy a rendőrség megérkezése előtt megállítsák a kiszámíthatatlan ex-sebészt.

Kora: 21 év
Haja színe: Mogyoróbarna
Szeme színe: Kék
Magassága: 185 cm
Lakhelye: Colorado Sprigns, Colorado


William Kenwood

Bill Kenwood Colorado Springs rendőrkapitánya, akinek a fia, Steve. A nyomozást ő vezeti, az eltűnt nők esetében. Az utóbbi időben több fiatal nó is eltűnik a városban, és néhánynak csak a testrészeit találják meg a parkok bokrai alatt. Amikor kiderül, hogy az utóbbi évek eltűnései összefüggésbe hozhatók a fia barátnőjének az eltűnésével, akkor jön rá, hogy ez az ügy túlmutat azon, amivel eddig találkozott. Igyekszik a fiát visszatartani attól hogy beleártsa magát az ügybe, de nem sok sikerrel, aminek a végeredményként közös erővel sikerül megoldaniuk az ügyet, bár nem járnak teljes sikerrel.

Kora: 46 év
Haja színe: Ősz
Szeme színe: Kék
Magassága: 185 cm
Lakhelye: Colorado Sprigns, Colorado


Mr. David Turner

David az a személy, aki miatt Katie hetente elegy Colorado Springsbe, hogy részt vegyen azon a kezelésen, amit egyszerűen szeánsznak neveznek, és ami egy BDSM rövidítéssel jelölt szadisda kínzások sorából áll, ám ezt a lány roppan módon élvezi.

David Turner válik a fő gyanúsítottá, amikor az elrabolja Katie-t, mert a nyomok mind hozzá vezetnek. Az e-orvosról kiderül az is, hogy a múltjában több alkalommal is evett már emberhőst, aminek következményeként egy kuru nevű betegség alakult ki nála, ami végzetes, és gyógyíthatatlan.

Kora: 48 év
Haja színe: Barna
Szeme színe: Barna
Magassága: 178 cm
Lakhelye: Colorado Sprigns, Colorado

2023 © Mindened Elveszíted - Powered By Platinum Design

 

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account