A történet, amiben mindened elveszíted

A történet főhőse, egy 18 éves nő, Katie Carter, (Catherine Carter) aki a egyedül él, és van egy különös perverzója, amit nagy titokban tart, amit nem szeretné, ha kitudódna róla, mert már szeretne igazi párkapcsolatot találni, és ez nem igazán jó ómen egy új kapcsolathoz. Katie élvezi, ha kikötözve megalázzák bántalmazzák, és fájdalmat okoznak neki, ám ha végre talál valakit, akivel kapcsolatot alakíthat ki, akkor erről le kell mondania, ám addig kiélvezi amennyire csak lehet.

Van egy ember, Colorado Springsben, akivel kiélheti ezt a szenvedélyét, és akihez hetente egy alkalommal elautózik. Ez az ember Dr. David Turner, aki valaha orvos volt, ám bevonták az engedélyét, és ezért nem praktizálhat többé, ám a mai napig használja a Dr. jelzőt. Jelenleg nők kívánságait teljesíti, még ha azok szokatlanok, vagy akár perverzek. Katie telefonon bejelentkezik nála, és a továbbiakban heti egy alkalommal elmegy hozzá, és végre kielégülést lel.

Katie elveszítette a szüleit, ami nagy hatással van rá, mert azt gondolja, hogy a haláluk a saját hibájából történt meg, és ezért vezekelni akar, ami szorosan összefügg a saját fétisével. Ez az a momentum, ami miatt „szakértő” kezekben akarja a kínokat átélni.

Egy alkalommal valami közbe jött Davidnek, aki a szeánszokat szokta vele végig csinálni, és mivel nem tudta, hogy mi történt, felhívni sem tudta, ezért úgy dönt, hogy a közeli parkban eltölt egy kis időt, hátha előkerül David. Amig várakozik találkozik egy fiúval, – Steve-vel, aki a helyi gyorsétkezde alkalmazottja, akinél esténként vacsorát rendel, – aki kedves, aranyos, próbál vele barátságosan társalogni, és aki meghívja fagyira stb. stb.

Egy idő után egyre inkább elkezd vonzódni a fiúhoz, és ezért sorra mondja le a kezeléseket, majd úgy dönt, hogy végleg meg is szünteti a találkozókat Dr. Turnerrel.

Egy alkalommal David meglátja őket, és szörnyű haragra gerjed. Előtörnek belőle azok a hajlamok, amik eleve arra késztették, hogy a fiatal nőket megalázza, és bántalmazza, ám most már nem a szenvedély szól belőle, hanem a harag, a düh, és az a tény, hogy „beleszeret” a lányba, és nem engedi, hogy másé legyen, ha az övé nem lehet. Elhatározza, hogy nem engedi el a lányt, inkább megtanítja neki, mi is az a valódi szenvedés.

Amikor ezek a dolgok a képbe kerülnek, feltűnik a tévé híradásaiban egy hír, miszerint az utóbbi két évben már 7 nő tűnt el nyomtalanul, és senki nem tudja mi lett velük. Amikor Katie is eltűnik, Steve elkezdi őt keresni, nyomozást indít egymaga, hogy megtalálja a kedvesét.

Nem sokkal később Steve rá is lel, de akkor már késő, nem tudja őt megmenteni. Steve a barátait is beavatja a tervébe, aminek a lényege, hogy megmenti a lányt, de a dolog balul sül el, és ahelyett, hogy megmentené, ő maga is a pszichopata fogságába esik. Ekkor döbben rá, hogy talán már ő sem menekülhet, mert a pszichopata már nem csak a lányokat kedveli.

Akkor jön rá Steve, hogy alábecsülte ennek az embernek a gonoszságát, amikor a véletlen úgy alakítja a dolgokat, hogy kénytelen elfogadni Mr. Turner vacsora meghívását.

Ettől kezdve Steve is a pincében, egy ágyhoz kötözve fekszik, és várja a végzetét. Öröm, és egyben szomorúság van ebben a helyzetben. Öröm, hogy végre láthatja a kedves nőt, ám rá kell döbbennie, hogy már nem tudja őt megmenteni.

Steve édesapja a rendőrfőnök Colorado Springsben, aki, amikor értesül arról, hogy a fia mibe keveredett, az ő tiltása ellenére, két társával utána erednek, ám a helyszínen, csapdába esnek, és mindhárman kiesnek a történet menetéből. A háttérben a barátai, már azon fáradoznak, hogy megmentsék őket, ám ez nem jön össze elsőre. Steve legjobb barátja, Mark a kulcs a sikerhez, ám a bejelentése a rendőrségen, mellékvágányra siklik, és a felmentősereg nem érkezik meg időben.

A sikeres mentőakció, a barátok kitartó tenni akarásának köszönhető, hisz végeredményben, ők azok, akik megmentik Steve-et a helyzetből. Sajnos Katie egy „műhiba” miatt meghal, pedig Stevenek ő volt a mindene, de elveszíti.

A történetben nincs Happy End, csak rettegés, erőszak és végtelen szenvedés. Végül a fiú megmenekül, ám elveszíti mindenét.

 

2023 © Mindened Elveszíted - Powered By Platinum Design

 

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account