Olvasói ajánlások, vélemények a könyvről. – Ti írtátok.

Vágyálom és rémálom egyben….
romantika és brutalitás…
Jó kis hinta.
Kíméletlenül őszinte önvizsgálatra és önismeretre motivál…
Köszönöm, hogy olvashattam.
❤️❤️❤️❤️❤️

Cucus Nita

A hétvégén ügyeletben vagyok, ezért kerestem valami szórakoztató dolgot, ami eltart 48 órát. Belefutottam ebbe az oldalba, és a leírások a vélemények alapján úgy döntöttem hogy ez talán jó lesz. Most még csak szombat éjjel van de már el is olvastam, egyszerűen nem tudtam letenni, és a délután-este folyamán elolvastam. remek történet, izgalmas és lebilincselő. Csak ajánlani tudom.
❤️❤️❤️❤️❤️

Kovács Szilárd

Sziasztok!
Lehetőséget kaptam mindkét könyv elolvasására. Mielőtt hozzá kezdtem elolvastam a véleményeket a könyvről. Izgatottan fogtam hozzá, ás egy lebilincselő izgalmas történet olvashattam.
Valóban néhol durva és elborzasztó a történet de úgy gondolom hogy pont ez a lényegé egy jó kriminek.
Miután elolvastam mind a két könyvet azt kell mondjam hogy az eredeti a ” keményebb” hangvételű sokkal jobban tetszett, meg ha itt ott megbotránkoztató is. Pedig alap helyzetben en egy full romantikus nőnek tartom magam. Mégis valami oknál fogva az első és eredeti sokkal jobban tetszett.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyveket .
❤️❤️❤️❤️❤️

Zleovszki Zita

Olvastam az előttem szólók, véleményét és mivel az író kifejezetten kérte, hogy ne az erőszakos és durva részekről szóljon az értékelés én sem arról alkotok véleményt. Olvastam tetszett, izgalmas, jónak tartom. A könyvben, feszített tempóban követték egymás után az események. A téma nem megszokott, teljes realitásában mutatja be az eseményeket. Ugyan tőlem ez a témakör igen távol áll, de mindenkinek ajánlom aki szereti az olyan témájú könyvet, ami izgalmas és teljesen egyedi látásmódban mutat be egy elgondolkodtató történetet.
❤️❤️❤️❤️❤️

Kallóné Fojt Edit

Nekem nem igazán van időm olvasni, de a hétévégén mégis belekezdtem, és valóban, nem tudtam letenni, estére végig olvastam. A véleményem röviden, tömören: Nagyon jó!
Olvassátok el!

❤️❤️❤️❤️❤️

Kelemen András

Én a könnyedebb változatot kaptam meg, ám azt nem mondhatnám, hogy ez egy lánymese. Bár amit hallottam a másik változatról, ahhoz képest ebben csak a szexuális deviancia, a perverzió volt kiakasztó. A történet lebilincselő, izgalmas, és tényleg nem lehet letenni. A történet vége nagyon megható és felemelő volt számomra. Csak ajánlani tudom, ha egy igazán tartalmas szórakozásra vágysz.
❤️❤️❤️❤️❤️

Kiss Tímea

Az írótól kaptam meg, aki megkért, hogy olvassam el és mondjam el a véleményem a könyvről. Nem tudtam mire számítsak, bár kaptam információt, hogy nagyon durva a történet. Elkezdtem olvasni, de pár tíz oldal után le kellett tennem, nem bírtam tovább olvasni. Sőt eldöntöttem ,hogy nem olvasom tovább. De csak nem hagyott, piszkálta a fantáziámat. A kíváncsiság nagyobb úr. Újra a kezembe vettem és azon kaptam magam, hogy nem bírom letenni. Tettem ,vettem csináltam a hétköznapi dolgaimat de alig vártam, hogy tovább haladjak az olvasással. Olyannyira, hogy egy nap alatt végeztem ki a könyvet. Féltem, remegtem, sokkolt ,de mégis annyira szövevényes, izgalmas, fordulatos az írás, hogy nem bántam meg az olvasását. Nem hétköznapi történet, olyan világba vezet be amit még soha, sehol nem ismerhettem meg. Az biztos, hogy maradandó nyomot hagy az olvasása.
❤️❤️❤️❤️❤️

Czira Krisztina

Nagyon ütős és pörgős történet. Tényleg elég sok brutális dolog van benne, de épp ezért annyira izgalmas.
❤️❤️❤️❤️❤️

Kiss Péter

Megkaptam a könyvet olvasásra, kifejezett figyelmeztetéssel, hogy nagyod durva a történet. Azt gondoltam, hogy elég edzett vagyok már az élet dolgaival kapcsolatban, és ezért vidáman belevetettem magam az olvasásba. Tévedtem. Az első fejezetnél kétszer is letettem, mert nem bírtam megbirkózni a cselekménnyel. Harmadik nekifutásra, olvastam, el, ám utána következett a második fejezet. Na itt kezdődtek az igazán durva dolgok. Olvasás közben remegtem, féltem, és többször is eljutottam arra a pontra, hogy nem olvasom tovább. Letettem. De a történet, annyira izgalmas, annyira cselekményes, hogy mégis folytattam az olvasást, és sikerült a végére érni.
Olvastam már izgalmas, könyvet, imádom a Stephen King írásait, de rá kellett jönnöm, hogy azok óvodás matinénak tűnnek ehhez képest. Az elmúlt évek unalmas egyhangúsága megtörni látszik, ennek a történetnek olyan ereje van, ami mindenkit visszarángat a valóságba. Ajánlom mindenkinek, aki elég erős idegekkel rendelkezik, és bírja az izgalmak egy magasabb fokát is.
❤️❤️❤️❤️❤️

Budai Krisztina

Ha Te már elolvastad valamelyik változatát a történetnek, akkor mond el a véleményed, vagy ajánld másoknak is olvasásra.

Az értékelés NEM arra vonatkozik, hogy mennyire volt durva és erőszakos a történet, egyszerűen azt szeretnénk tudni hogy tetszett neked vagy sem.

2023 © Mindened Elveszíted - Powered By Platinum Design

 

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account