A történet főhőse, egy 18 éves nő, Katie Carter, aki a egyedül él, és van egy különös perverzója, amit nagy titokban tart.

Colorado Springsben van egy ember, akivel kiélheti ezt a szenvedélyét. Katie egy alkalommal elmegy hozzá, és végre kielégülést lel. Eközben találkozik egy fiúval, Steve-vel, aki a helyi aki kedves, aranyos, próbál vele barátságosan társalogni.

Egy idő után egyre inkább elkezd vonzódni a fiúhoz, és ezért sorra mondja le a kezeléseket, majd úgy dönt, hogy végleg meg is szünteti a találkozókat Dr. Turnerrel. David szörnyű haragra gerjed. Beleszeretett a lányba, nem engedi, hogy másé legyen, ha az övé nem lehet. Elhatározza, hogy megtanítja neki, mi is az a valódi szenvedés.

Steve elkezdi őt keresni, nyomozást indít egymaga, hogy megtalálja a kedvesét. Nem sokkal később Steve rá is lel, de akkor már késő. Ettől kezdve Steve is a pincében, egy ágyhoz kötözve fekszik, és várja a végzetét, miközben David mindkettőjüket szörnyű módon megkínozza. A történetben nincs Happy End, csak rettegés, erőszak és végtelen szenvedés.

Separator line Green

Az olvasók véleményei és ajánlásai

Separator line Green

Egy izgalmas és hátborzongató kaland, mindössze 1.749 Forintért!

Egy regény, ami sokkolja az olvasókat

Ami sokkolja az olvasókat, az a katasztrófa, a háború, és a horror, és némiképp a krimi. A háború és a katasztrófa, ezek önmagukban jelentenek szörnyűséges dolgokat, irodalmi értelemben nincs kapcsolatuk a horror műfajával és témáival.

A horror célja az emberi félelemmel való játék, a félelemkeltés. Fontos tulajdonsága, hogy mint irodalmi műfaj, az olvasó önmaga is belemegy ebbe a játékba, miközben végig tudja, hogy félelme csupán a képzelet szülötte és így alaptalan. A horrornak nem célja semmilyen erkölcsi tanulság elérése, pusztán a borzongással keltett szórakoztatás. Ebből a szempontból a horror igen eltér a klasszikus irodalmi műfajoktól.

A Mindened elveszíted ebben az értelemben egy valódi horror történet, aminek az alapját maga az élet alkotta meg, így mondhatjuk azt is, hogy az élet sok esetben egy horror történet.

Egy izgalmas és hátborzongató kaland, mindössze 1.749 Forintért!

A történet, amiben mindened elveszíted

A történet főhőse, egy 18 éves nő, Katie Carter, (Catherine Carter) aki a egyedül él, és van egy különös perverzója, amit nagy titokban tart, amit nem szeretné, ha kitudódna róla, mert már szeretne igazi párkapcsolatot találni, és ez nem igazán jó ómen egy új kapcsolathoz. Katie élvezi, ha kikötözve megalázzák bántalmazzák, és fájdalmat okoznak neki, ám ha végre talál valakit, akivel kapcsolatot alakíthat ki, akkor erről le kell mondania, ám addig kiélvezi amennyire csak lehet.

Az író kommentárja a regényhez

Kerestem egy témát, ami érdeklődésre adhat okot, és ami elég érdekes ahhoz, hogy az olvasókat a lekösse, egészen a VÉGE főcímig. Aztán eszembe jutott, ami régen történt már, amikor egy szomszédommal összefutottam a bevásárlóközpontban. Kiugrottam tejért, megnéhány apróságért, amikor találkoztam Chloéval. Ő akkor láthatóan le volt törve, de a helyes kifejezés az állapotára inkább az, hogy apátiában volt.

Dr. Tunrer és az áldozata. Rettegés és izgalom csak 3,499 Forintért!

RÉSZLET A REGÉNYBŐL

– Na kislány, felkészültél? Kezdhetjük? Katie egy halk, alig hallható igennel válaszol. – Nem hallom, mond hangosabban.
– Igen. Kezdhetjük. Készen állok.
– Oké, kislány, akkor Kezdődjön a móka.
Leveszi az egyik polcról, a már előre odakészített szájpecket, ami egy bőrszíjon rögzített nagy méterű gumigolyó, amit betesz a szájába, és a tarkóján becsatolja a szíjat. Ezután egy szemtakarót tesz a szemére, és hozzálát a „munkához”.

A mennyezetről lelógó karokat, egy csörlő segítségével elkezdi leereszteni, egészen addig, amig a háta felett kényelmesen hozzáférhetővé válik. Ezután az előkészítő asztalt odahúzza magához, és egy tálcáról ezüstösen csillogó fémkampót vesz a kezébe. A kampó nagyjából tíz centi hosszú, és maga a kampó része, négycentis horogból áll. Az egyik kezében a kampóval, két ujja közé csípi ez egyik jelet a lapockánál, és a kampó hegyes végét átdöfi a bőrön. Ezután az adott jelhez tartozó konzolról leteker egy darab drótkötelet, és a kampó felső végéhez rögzíti. Miután ezzel készen van, a drótkötelet megfeszíti annyira, hogy ne legyen laza.

Egy készen van, jöhet a következő. Minden jelnél megismétli a műveletet, és így minden jelnél egy fémkampó van a bőrben, és minden egyes kampó a felső konzolhoz kapcsolódik a drótkötél által. Lábanként tíz, a fenékben oldalankét négy, és a háton, a vállakon tizennyolc kampó. Ez összesen negyvenhat kampó.

Miután mindent ellenőrzött, és mindent rendben talált, a szerelvény végében lévő kapcsolótáblához lép, és beindítja az emelőt. Szinte alig hallható zümmögés hangja tölti meg a helységet, és ezzel együtt Katie teste kezd felemelkedni az asztalról.

Ahogy a lány testének a súlya kezd áthelyeződni a kampókra, ami alatt a bőr elkezd megnyúlni, Katie is elkezd nyüszíteni a fájdalomtól. Próbálja magát kiszabadítani, de ez képtelenség. Az egész teste ki van merevítve, a lábai, a karjai, de még a feje is. Ahogy rángatja magát, a fájdalom is egyre erősebb, ezzel meg a szabadulásra tett rángások erősödnek, ami által egy olyan körbe taszítja saját magát, amiből nincs kiút.

Most bevezető áron 30% kedvezménnyel hozzájuthatsz. Mindössze 2449 Forintért!

2023 © Mindened Elveszíted - Powered By Platinum Design

 

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account